Інтернет-магазин побутової техніки gorenje

Захист навколишнього середовища при виробництві побутової техніки Gorenje

Поряд з виробництвом якісної і довговічною побутової техніки, Словенський виробник - компанія Gorenje - вважає своїм призначенням поліпшення якості життя і роботи в своїй сфері діяльності, що відображено в стратегічних планах компанії.


Впровадження проектів з охорони навколишнього середовища, а саме розвиток і вдосконалення процесів виробництва, наближає Гореньє до цієї мети.
Однією з актуальних проблем, яку намагається вирішити компанія, залишається вплив техніки на навколишнє середовище при управлінні побутовим приладом після закінчення його терміну придатності.

Мінімізувати шкідливий вплив на навколишнє середовище виробнику допомагає використання нових матеріалів і технологій.
Побутова техніка Gorenje відповідає найбільш вимогливим екологічним стандартам.

Орієнтація на розвиток, організація процесів, які не руйнують озоновий шар і виробництво продукції, яка споживає менше енергії, води, миючих засобів також сприяють найменшому руйнування навколишнього середовища побутовою технікою Gorenje .

Gorenje постійно контролює газові, рідкі та тверді перероблені продукти, споживання енергії, а з 1990 року - утилізацію всіх потенційно шкідливих речовин.

Відповідність стандартам ISO 14001 скоротили рівень екологічного ризику, і сприяє оптимальному контролю компанії над станом навколишнього середовища.

0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони