Інтернет-магазин побутової техніки gorenje

Зустрічаємо нову колекцію варильних панелей

Зустрічаємо нову колекцію варильних панелей

 

 

 

 

У лінійці кухонної техніки Gorenje поповнення – компанія представила колекцію нових газових панелей, розроблених з урахуванням побажань користувачів. Проведені інженерні дослідження дозволили збільшити потужність нагрівання газових пальників і зберегти безпеку при роботі приладів. Готуйте будь-які страви, використовуючи зручні та великі конфорки.

 

Головною особливістю лінійки є продуманий ергономічний дизайн. Фахівцям компанії вдалося збільшити площу робочої поверхні на 20%. Завдяки унікальному розташуванню підставок, ви зможете задіяти всі пальники разом, використовуючи для готування посуд різних розмірів. Для отримання повного контролю над цим, встановлені ручки ергономічної форми, розміщені так, щоб забезпечити зручний доступ, при цьому виключено нагрівання самих ручок.

 

Для готування азіатських страв вбудована спеціальна вок-пальник. Вона винесена в передню частину поверхні. Розсікач оптимізованої форми дозволяє направляти полум'я безпосередньо на дно посуду. Гарантований рівномірний прогрів по всій поверхні вока.

 

 

 

Для виготовлення варильних поверхонь використано нержавіючу сталь. Цей матеріал підданий спеціальним процедурам шліфування для захисту від подряпин. Всі поверхні можуть бути легко очищені. Вони не схильні до корозії і тому більш довговічні, в порівнянні з емальованими.

 

Система безпеки передбачає газ-контроль. Якщо вогонь згасне подача газу на конфорки буде зупинена автоматично.

 

Сучасний дизайн панелей дозволить без проблем адаптувати їх до будь-якого типу кухонних меблів. Варильні панелі будуть доречно виглядати на кухнях в традиційному і модерновому стилі. Поєднання скла і нержавіючої сталі ще більше підкреслює технологічність приладів. Не дарма дизайн панелей Гореньє відзначений нагородою Red Dot, яку присуджує незалежне журі, в якому представлені провідні дизайнери та представники інших впливових професій.

Акція діє з 01 серпня 2018 р по 02 серпня 2018 р
0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони