Інтернет-магазин побутової техніки gorenje

Зустрічаємо нову серію побутової техніки WaveAktive

Зустрічаємо нову серію побутової техніки WaveAktive

 

 

 

компанією Gorenje була представлена ​​нова серія пральних та сушильних машин WaveAktive у якій виробником реалізовано безліч цікавих задумок для більш ефективного усунення найсильніших плям та дбайливого поводження з делікатними тканинами та білизною. Використання додаткової іонізації дозволяє відмовитися від використання прання при високих температурах і обмежує кількість сильнодіючих хімічних засобів, необхідних для більш швидкого очищення від стійких забруднень. Тепер ви зможете прати без добавок, що кондиціонують і відбілюють, здатних бути джерелами алергії. Крім цього, слід зазначити такі особливості будови машин: 


1. Оптимізований барабан для завантаження білизни
2. Продумана система управління
3. Нові технології прання і сушіння
4. Контроль споживання енергії та води


Автоматичний вибір відповідних програм


Унікальна форма барабана пральних і сушильних машин передбачає наявність хвилеподібних поверхонь. Така геометрія сприяє більш дбайливого поводження з тканинами. Лопаті у формі тривимірної хвилі забезпечать більш ретельну обробку завантаженої білизни і при цьому виключать сильне застрягання тканини. Застосована технологія SteamTech передбачає додаткову обробку парою в кінці обраної програми. Це допоможе позбутися від неприємних запахів і бактерій. Білизна буде більш ретельно очищено і збереже свою м'якість з мінімумом важко розгладжує складок. Щоб білизна мало свіжий вигляд після прання, вбудований спеціальний парогенератор SteamRefresh, здатний створювати велику кількість пара для полегшення прання. Використання природних процесів іонізації системою IonTech забезпечить ретельне очищення білизни за рахунок того, що миючі засоби більш ефективно розчиняються у воді і рівномірно розподіляються між волокнами тканини. Завдяки іонізуючої обробці можна домогтися видалення плям більше ніж на 30%, навіть якщо прання ведеться при низьких температурах. Зниження температури нагріву, в свою чергу, зменшить утворення вапняного нальоту на поверхнях нагрівача, і тим самим подовжить термін його служби. Всі моделі WaveAktive оснащуються потужним, і при цьому надзвичайно тихим інверторним двигуном PowerDrive. Використання технологій перетворення потужності дозволить зберегти ефективність роботи при істотному зниженні витрат електроенергії.

 
Ефективні технології прання

 
Щоб при пранні забезпечувалося краще просочування тканин, задіяна система StainExpert, яка автоматично підбирає необхідне поєднання температури, кількості води і часу. Це дозволяє видаляти:

 

1. плями від фруктів, пролитих соків, шоколадних десертів
2. органічні забруднення (плями від жиру, масла, яєць)
3. сліди косметики, і т.д.

 

Додатковий захист дасть програма «антиалерген». Використовуючи прання при високій температурі з додатковим споласкиванием можна повністю видаляти залишки миючого засобу з тканини. Білизна після прання приємно контактує зі шкірою. Виключена ймовірність роздратування або інших алергічних реакцій. Ще одна цікава особливість - система DoseAid для визначення оптимальної кількості миючого засобу. Тепер незалежно від обсягу завантаження прального барабана, користувач буде впевнений, що використовував необхідну кількість порошку для економічної і ефективної прання.

 
Проста і безпечна сушка
 
Для швидкого сушіння білизни, в нових сушильних машинах від Гореньє реалізована патентована двунаправленная система розподілу повітряних потоків. Це забезпечить дбайливий догляд навіть за великими речами, поміщеними в сушильний барабан. Все завантажене білизна буде дбайливо висушене, пом'якшено і вирівняні. Система конденсації (клас А) вирішить проблему надмірної вологи при сушінні. Кожен робочий цикл сушильної машини має на увазі видалення значної кількості вологи (до 90%), при цьому вона конденсується таким чином, щоб не потрапляти в повітря житлового приміщення. Цікава програма швидкого сушіння використовує оптимізацію всіх робочих етапів із застосуванням инверторного компресора. Це дозволяє отримати повністю висушене білизна всього за 40 хвилин. У сушильну машину можна завантажити тканини будь-якого типу. Система автоматично підбере оптимальні параметри сушки: необхідну температуру, швидкість барабана і термін його служби. Отримайте гідний результат з мінімальними витратами електроенергії.

 
Зручне управління
 
Для зручного вибору режимів роботи, всі моделі оснащуються простим перемикачем. Управління технікою виконується буквально в три дії. Машини не вимагають додаткових меню і інтерфейсів. При цьому користувач зможе вибрати настройки, використовуючи ергономічний сенсорний дисплей. Функція EcoEye дозволить автоматично вибрати оптимальний цикл прання, в залежності від завантаження білизною. Вбудований індикатор в режимі реального часу буде сигналізувати про ефективність обраної програми. Такий підхід дозволить заощадити воду і електроенергію.

Акція діє з 01 серпня 2018 р по 02 серпня 2018 р
0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони