Інтернет-магазин побутової техніки gorenje

Зустрічаємо нові смарт-технології від Gorenje

Зустрічаємо нові смарт-технології від Gorenje

 

На минулій недавно в Берліні виставці IFA 2018 були традиційно представлені новинки електроніки від різних компаній, що претендують на роль ведучих світових виробників. Гідне місце серед презентаційних стендів зайняли продукти торгової марки Gorenje.


Особливий інтерес відвідувачів викликала презентована платформа ConnectLife. Цей продукт, який використовує інноваційні смарт-технології, покликаний спростити рішення стандартних побутових завдань. Технологія ConnectLife буде реалізовуватися в нові товари виробника і почне діяти вже з 2019 року.

 


Передбачається випуск побутової техніки, для якої стане доступною система електронних сервісів та рішень. Так, за запевненням представників Gorenje буде доступна система помічників Alexa, Google і Siri, а також обіцяно впровадження власної фірмової бот-системи Gorenje Group. Такий підхід дозволить зв'язати всі побутові прилади в загальну платформу. Це спростить використання техніки і дозволить оптимізувати витрати часу.


Дана технологія була наочно продемонстрована на виставковому стенді Gorenje. Будь-який з відвідувачів особисто переконався в простоті застосування продуктів і отримав вичерпну інформацію від віртуальних асистентів, один з яких навіть був премійований (онлайн-бот на ім'я Анна).
Крім інформування власників пристроїв, боти дадуть рекомендації щодо використання того чи іншого пристрою. Так, наприклад, не зайвими стануть поради щодо розміщення продуктів в камерах холодильника Gorenje. Для пральної машини можна отримати рекомендацію по вибору підходящого режиму для різних типів тканини. Техніку, яка використовується на кухні можна адаптувати, в залежності від особливостей приміщення або навіть звичок користувача: розумна витяжка зможе працювати в автоматичному режимі підтримуючи постійно повітря свіжим, для посудомийної машини будуть підібрані оптимальні режими полоскання, і т.д.

 

 

 

 


Дана концепція стане пріоритетною для компанії-виробника. Уже до кінця року планується випуск оновленої версії смарт-бота, в якій будуть:

 

  • 1. Покращена логіка
  • 2. Розширено компетенції
  • 3. Додана нова інформація про продукти

 

Подібні смарт-технології враховують інтереси і навіть смаки користувача, роблячи побут більш необтяжливим.

 

 

 

 

 
 

 

Акція діє з 01 серпня 2018 р по 02 серпня 2018 р
0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони