Інтернет-магазин побутової техніки gorenje

Як вибрати пилосос для комфортної збирання

Як вибрати пилосос для комфортної збирання

 

компанією Gorenje представлено нову лінійку безшумних енергоефективних пилососів G-Force. Безліч цікавих рішень, впроваджених виробником, роблять техніку універсальним рішенням для різних типів прибирання. Тепер виконання домашньої роботи стане не лише необтяжливим, а й приємним.

 

Отримуйте задоволення від простої і швидкого прибирання приміщень з універсальної щіткою XpandZone. Завдяки особливій Х-образній формі подвійного каналу, насадка краще всмоктує пил при обробці різних типів поверхонь. З цією насадкою можна очищати будь-які покриття для підлоги, в тому числі: ламінат, паркет, дерево. Забезпечено ефективність всмоктування з м'яких меблів, з килимових і ковролінових покриттів.

 

Застосований НЕРА-фільтр забезпечить ретельне очищення повітря від найдрібніших частинок, здатних бути джерелом алергічних реакцій. Активні карбонові елементи фільтра допомагають ефективно боротися із джерелами неприємних запахів. Відчуйте чистоту повітря в кімнаті після прибирання. Безшумний двигун встановлений усередині ізольованого корпусу. Це робить процес збирання більш комфортним. Ви зможете прослуховувати музику і при цьому не турбуватимете домочадців звуком працюючого пилососа.

 

Лінійка представлена ​​трьома основними серіями, загальним для яких є система активного бампера і прогумований матеріал коліщаток: G-ForceLite / Plus / Pro. Всі моделі Pro-серії мають чутливий сенсорний дисплей з функцією світлодіодного підсвічування і підтримують різні режими роботи для відповідних типів поверхні. Доступні п'ять різних програм. Вибирайте роботу з оптимальною потужністю для економії електроенергії.

 

Система активного бампера виключає пошкодження корпусу пристрою, а також дозволяє захистити і предмети меблів. Навіть при сильному зіткненні виключається поява подряпин і вм'ятин. Великі коліщатка виключають пошкодження покриття для підлоги при переміщенні техніки по чутливих поверхнях. Виконано пилосос в міцному пластиковому корпусі.

 

Система пиловловлювання представлена ​​мішка для збору пилу або ж спеціальним пластиковим контейнером. В останньому випадку досягається більш зручне спорожнення ємності після завершення збирання. Всередині контейнера немає будь-яких додаткових деталей. Завдяки висувається рукоятці можна зручно переносити його до сміттєвого бака. Кришки контейнера фіксуються за допомогою зручних засувок. Процес спорожнення досить простий і дозволяє швидко позбутися від нагромадилося сміття і зібраних дрібних відходів. При необхідності, можна відмити поверхні контейнера від бруду, ополоснув його в теплій воді.

 

В основі конструкції пилососів - високотехнологічний двигун системи HighPerformance. При заявленій потужності 2,3 кВт пилосос забезпечує потужність всмоктування до 470 Вт. Подібні двигуни не тільки сприяють досягненню необхідної продуктивності прибирання приміщень, але і допомагають заощадити на споживанні електроенергії.

 

Додаткові функції пристроїв включають в себе:


 
1. Плавний пуск для зниження навантаження на двигун і електромережу
2. Індикація наповнення мішка / пилозбірника
3. Обрезинене покриття ручки для комфорту
4. Система змотування кабелю
5. Телескопічна трубка для зручної роботи в невеликих приміщеннях
6. Фіксатор для паркування трубки

 

Продуктивні і тихі пилососи - відмінний вибір для прибирання будинку. Ні залиште ні найменшого шансу пилу і бруду. Прибирайте з задоволенням і наводьте порядок в кімнатах, використовуючи якісну і надійну техніку Gorenje.

 

 

 

 

 

 

Акція діє з 01 серпня 2018 р по 02 серпня 2018 р
0
Пусто
Запис близько
близько
Зв'язок з нами
Telegram
Viber
пошта
Телефони